Studio O is gevestigd in een voormalig schoolgebouw aan de Grebbestraat in Beverwijk. Studio O is een vereniging, waarbij alle gebruikers lid worden. Er zijn verschillende manieren om gebruik te maken van de ruimte met als doel ontwikkeling, ontplooiing en samenwerking. Naast gebruikers van ruimte zijn er ook leden die gebruik maken van zichtbaarheid, samenwerking, overdracht van kennis en het netwerk van Studio O. Je kunt ook steunlid worden van Studio O. 

VASTE GEBRUIKER

FLEXWERKER

TIJDELIJKE GEBRUIKER

STEUNLID

Het pand is ingedeeld in 10 'lokalen' en een 'kantoorruimte' die worden gebruikt door vaste gebruikers; creatief ondernemers. Voorwaarde voor iedere gebruiker is dat je lid wordt van de Vereniging. 

> Ruimtes vrij! Geïnteresseerd? Stuur een mail. <
1 GEDEELDE RUIMTE:
Afmetingen: +/- 20m2
Kosten: €104,00 per maand (incl.  BTW + €5,00 lidmaatschap)
Voorzieningen: stromend water, wastafel, daglicht, verwarming, stroom, internet

Bekijk de afbeeldingen hieronder.

Flex-gebruikers werken in de algemene ruimtes van het pand. In overleg kan werkmateriaal worden opgeslagen of materieel ingezet worden voor gezamenlijk gebruik. Zo is er een keramiekoven en een etspers aanwezig. Voorwaarde voor iedere gebruiker is dat je lid wordt van de Vereniging.

Er is één algemene ruimte die wordt ingezet voor flex-gebruikers, (kinder)atelier/workshop-, kantoor- en vergaderruimte of in het geval van een kleinschalig evenement. In dit geval is de voorwaarde dat de werkzaamheden of activiteiten passend zijn bij de visie van Studio O. De ruimte is te gebruiken per dagdeel vanaf €25,00 inclusief BTW (ochtend of middag of avond). Voor meer informatie over de prijs, neem contact op via de mail.

Voor €5,- per maand (€60,00 per jaar) kun jij Studio O steunen.
Mail je naam en telefoonnummer en stimuleer creatief ondernemen in de IJmond!