Studio O is gevestigd in een voormalig schoolgebouw aan de Grebbestraat in Beverwijk.
Er zijn verschillende manieren om gebruik te maken van de ruimte die Studio O inzet voor ontwikkeling, ontplooiing en samenwerking.

Vaste gebruiker
Het pand is ingedeeld in 10 'lokalen' en een 'kantoorruimte' die worden gebruikt door vaste gebruikers; creatief ondernemers.
Voorwaarde voor iedere gebruiker is dat je lid wordt van de Vereniging. 
> Alle ruimtes voor vaste gebruikers zijn momenteel bezet. Je kunt natuurlijk wel komen flexwerken of mogelijk een ruimte delen met iemand. <

Flexwerker
Het is mogelijk om flex-gebruiker te zijn. Flex-gebruikers werken in de algemene ruimtes van het pand. In overleg kan werkmateriaal worden opgeslagen of materieel ingezet worden voor gezamenlijk gebruik. Zo is er een keramiekoven en een etspers aanwezig. Voorwaarde voor iedere gebruiker is dat je lid wordt van de Vereniging.

Tijdelijk gebruiker
Er is één algemene ruimte die wordt ingezet voor flex-gebruikers, (kinder)atelier/workshop-, kantoor- en vergaderruimte of in het geval van een kleinschalig evenement. In dit geval is de voorwaarde dat de werkzaamheden of activiteiten passend zijn bij de visie van Studio O. De ruimte is te gebruiken per dagdeel (ochtend, middag, avond).

Wil je ook flex-gebruiker worden, ruimte gebruiken of meer informatie?