Studio O is gevestigd in een voormalig schoolgebouw aan de Romerkerkweg in Beverwijk. Studio O is een vereniging, waarbij alle ondernemers lid zijn. Naast gebruikers van ruimte zijn er ook leden onderdeel van het netwerk. Vrienden helpen de organisatie met hun steun.

RUIMTE

EVENEMENT

LID

VRIEND

De ruimtes worden gebruikt door verschillende creatief ondernemers. Voorwaarde voor iedere gebruiker is dat je lid wordt van de Vereniging.
Interesse in ruimte? Bekijk de voorwaarden en reageer via de link hieronder.

Er is ruimte voor incidenteel of flex-gebruik; (kinder)atelier/workshop-, kantoor- en vergaderruimte of in het geval van een kleinschalig evenement. Voorwaarde is dat de werkzaamheden of activiteiten passend zijn bij de visie van Studio O. De ruimte is te gebruiken per dagdeel vanaf €25,00 inclusief BTW (ochtend, middag of avond). Voor meer informatie over de prijs, neem contact op via de mail.

Leden van de Vereniging gebruiken een ruimte, nemen actief deel aan het netwerk en de activiteiten van Studio O. Onderdeel zijn en samenwerken zijn heel belangrijk.

Word 'vriend' van Studio O vanaf €5,- per maand (€60,00 per jaar).
Kies zelf of je een olijke of overweldigende vriend (bedrag naar keuze) wilt zijn of dat je een eenmalige donatie wilt doen. Steun en stimuleer creatief ondernemen in de IJmond!