Studio O is gevestigd in twee voormalig schoolgebouwen aan de Grebbestraat en Romerkerkweg in Beverwijk. Studio O is een vereniging, waarbij alle gebruikers lid worden. Er zijn verschillende manieren om gebruik te maken van de ruimte met als doel ontwikkeling, ontplooiing en samenwerking. Naast gebruikers van ruimte zijn er ook leden die gebruik maken van zichtbaarheid, samenwerking, overdracht van kennis en het netwerk van Studio O. Je kunt ook steunlid worden van Studio O.

VASTE GEBRUIKER

KORT GEBRUIKER

FLEXWERKER

TIJDELIJK GEBRUIKER

VRIEND

De ruimtes in beide panden worden gebruikt door verschillende gebruikers; creatief ondernemers. Voorwaarde voor iedere gebruiker is dat je lid wordt van de Vereniging.

> Ruimtes vrij! Geïnteresseerd? Stuur een mail. <

Bekijk o.a. de afbeeldingen hieronder.

Gezien de hoeveelheid beschikbare ruimte vanwege twee locaties, is het ook mogelijk om ruimte te gebruiken volgens 'kort gebruik' met een maand opzegtermijn. Hiermee waarborgt de vereniging ruimte voor de 'vaste gebruikers' en groeit en ontwikkelt de vereniging nog meer. Voor 'kort gebruikers' gelden andere voorwaarden dan voor 'vaste gebruikers'.

Flex-gebruikers werken in de algemene ruimtes van het pand. In overleg kan werkmateriaal worden opgeslagen of materieel ingezet worden voor gezamenlijk gebruik. Zo is er een keramiekoven en een etspers aanwezig. Voorwaarde voor iedere gebruiker is dat je lid wordt van de Vereniging.

In beide locaties zijn algemene ruimtes die worden ingezet voor incidenteel of flex-gebruikers; (kinder)atelier/workshop-, kantoor- en vergaderruimte of in het geval van een kleinschalig evenement. In dit geval is de voorwaarde dat de werkzaamheden of activiteiten passend zijn bij de visie van Studio O. De ruimte is te gebruiken per dagdeel vanaf €25,00 inclusief BTW (ochtend of middag of avond). Voor meer informatie over de prijs, neem contact op via de mail.

Voor €5,- per maand (€60,00 per jaar) kun jij Studio O steunen.
Mail je naam en telefoonnummer en stimuleer creatief ondernemen in de IJmond!